Проєкт «Space Game Development»

25 жовтня
Planetarium Noosphere та Noosphere Engineering School започатковує проєкт «Space Game Development», який дозволить студентам 1-2 курсів ЗВО Дніпропетровської області не тільки виявити свої таланти та набути навичок з розробки власних ігор, а й зануритися у дослідження Всесвіту.

Під час проєкту «Space Game Development» учасники опанують основи створення ігор на платформі Godot Engine, застосують набуті навички для розробки ігор у команді за заданим технічним завданням (у супроводі ментора), а також отримають космічні призи за розробку найкращої гри.

1. Майстер-клас із розробки ігор на Godot Engine:

Дати: 9-10 листопада 2023 року
Локація: Noosphere Engineering School (м. Дніпро, вул. Наукова, 13, корпус №9 ДНУ ім. О.Гончара)
Програма майстер-класу: встановлення Godot Engine на операційні системи Linux/Windows, знайомство з інтерфейсом та з особливостями створення ігор за допомогою Godot Engine, створення гри на готових моделях 2D.

2. Хакатон (розробка ігор командами за наданим технічним завданням):

Дати: 13-23 листопада 2023 року
Локація: Noosphere Engineering School (м. Дніпро, вул. Наукова, 13, корпус №9 ДНУ ім. О.Гончара)
Програма хакатону: впродовж 10 днів учасники мають підготувати інтерактивний додаток (комп’ютерну гру) за наданим технічним завданням. Щодня протягом 13-23 листопада 2023 року (окрім суботи та неділі) відбуватимуться менторські сесії, у яких кожен учасник зможе взяти участь очно. 

3. Оцінювання розроблених ігор та нагородження переможців

Локація: Planetarium Noosphere (м. Дніпро, узвіз Крутогірний, 10)
Кожен ІТ-проєкт буде оцінений фаховим журі. Розробники найкращих ігор отримають космічні призи від Planetarium Noosphere, а ігри переможців будуть розміщені на інтерактивних планшетах в експозоні Planetarium Noosphere.

Для участі у проєкті необхідно зареєструватися за посиланням. Участь безкоштовна!

У Planetarium Noosphere відкрилася виставка картин на тему космічної екології

Сьогодні, 12 квітня 2024 року, у просторі Planetarium Noosphere відбулося відкриття виставки “Heavy metals” (“Важкі метали”) дніпрянки Анастасії Розум...

Європейський глядач побачить три повнокупольних фільми Planetarium Noosphere

Три повнокупольні фільми виробництва Planetarium Noosphere були відібрані для показу в рамках міжнародного фестивалю повнокупольних фільмів Fulldome F...

Прем’єра оновленої програми в Planetarium Noosphere: нові космічні подорожі вже з 17.03!

З 17 березня 2024 року в Planetarium Noosphere до Міжнародного дня планетаріїв розпочинається прем'єра двох повнокупольних фільмів та чотирьох тематич...