У Planetarium Noosphere відбулась літня прем’єра «Планети Сонячної системи»

02 червня
1 червня 2023 року у Planetarium Noosphere відбулась прем’єра нової програми «Літня прем`єра Planetarium Noosphere: планети Сонячної системи», яка включає в себе три нові повнокупольні мультфільми для маленьких дослідників Всесвіту і ексклюзивний повнокупольний фільм для дорослих любителів космосу, створений командою Planetarium Noosphere. 

З цієї нагоди Planetarium Noosphere запросив дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, маленьких жителів Дніпра віком 4-6 років та 8-12 років з батьками, дітей з різних куточків Дніпропетровської області, а також членів Молодіжної ради Дніпра, Луганської обласної Молодіжної ради та Молодіжної ради Донеччини на безкоштовну прем’єру нових повнокупольних шоу.



Окрім відвідування прем'єрних показів, юні дослідники космосу пограли в особливі космічні ігри, долучилися до веселих активностей отримали та космічні подарунки!



На заході були присутні:

  • Сергій Лисак — голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації;
  • Юлія Прибиткова — виконавчий директор ГО «Аерокосмічний музейний центр культури та освіти молоді» (Planetarium Noosphere);
  • Максим Бровченко — юний митець із Бердянська.
«Я пишаюся тим, що навіть у такий складний для країни час, наша команда продовжує дивувати та захоплювати дніпрян і гостей міста. Літня програма Planetarium Noosphere містить 4 нові повнокупольні шоу, одне з яких створене нашою командою. Дякуємо всім присутнім за те, що долучилися до прем’єри нової програми», — сказала Юлія Прибиткова.

У ході заходу «Літня прем`єра Planetarium Noosphere: планети Сонячної системи» маленький український Пікассо Максим Бровченко провів майстер-клас зі створення картин на космічну тематику, під час якого він продемонстрував один зі способів малювання космосу. Учасники самостійно обрали палітру для створення власного шедевра і відчули позитивний вплив арттерапії!



На знак подяки за допомогу ЗСУ, Серій Лисак презентував Максиму Бровченко подарунок, про який він мріяв.

«Безмежно вдячний талановитому Максиму Бровченко, який за рахунок власної обдарованості допомагає Збройним Силам України, тим самим наближуючи нашу перемогу!», — зазначив Сергій Лисак.



«Дуже вдячний за те, що моя мрія здійснилася саме у такому космічному місці. Тепер я буду з гордістю носити ці Apple Watch! Також дякую Planetarium Noosphere за запрошення на прем'єру нової програми. Мені тут дуже подобається, я тут уже не вперше і обов'язково приїду ще не один раз!», — додав Максим Бровченко.



Крім того, в рамках нової програми наші гості змогли пограти в нові ігри на інтерактивних панелях, дослідити нові експонати та ознайомитися з планетами Сонячної системи.

Презентація програми космічного ретриту Planetarium Noosphere в рамках конференції Міжнародної Асоціації Планетаріїв IPS 2024 у Берліні

22 липня 2024 року в рамках конференції Міжнародної Асоціації Планетаріїв IPS 2024 у Берліні відбулася презентація інноваційної програми космічного ре...

Реєстрацію на «Space Summer Holidays 2.0» розпочато!

Літні канікули тривають, а це значить, що вже час вирушати у нові космічні пригоди разом з Planetarium Noosphere!«Space Summer Holidays 2.0» — це 4 що...

Прем’єра літньої програми «Зорі та сузір’я»

31 травня 2024 року у Planetarium Noosphere відбудеться прем’єра літньої програми «Зорі та сузір’я». Вона включатиме оновлену наукову експозицію, нови...